LLumar ablakfóliázas

Ablakfóliázás

Manapság a modern ablaktechnológiának köszönhetően ablakaink remekül szigetelnek: megóvnak az esőtől, széltől, zajártalmaktól, azonban a beáramló napfény jelentős hőtermelésétől és a káros UV-sugaraktól nem védenek.

Erre kínálnak megoldást a LLumar hatékony UV- és hővédelmet biztosító ablakfóliái. A LLumar által fejlesztett AIR és VS beltéri ablakfólia sorozat, valamint a legújabb THE80 kültéri fólia az átláthatóság jelentős csökkenése nélkül képes magas hővédelem elérésére.

A fóliával ellátott ablakok a nyári időszakban visszatartják a napsugárzásból adódó hőt, mely hozzájárul légkondicionálás költségének csökkentéséhez. A hő kint tartással jelentős energiamegtakarítást érhetünk el. Az üvegfóliába történő befektetés így hamarosan megtérül, sőt nyereségessé válik.

Régi, korszerűtlen üvegeket energia hatékonnyá varázsolhatunk az ablakfólia segítségével, növelve ezzel az ablak szigetelési teljesítményét.

Az UV-sugárzás nem csak az egészségre ártalmas, hanem a berendezési tárgyak, függönyök, kárpitok, szőnyegek fakulásáért is felelős Az üvegfólia 99%-ban kiszűri a káros UV-sugarakat, így óvva meg ingóságaink állagát és egészségünket.

Az ablakfólia remek optikai tulajdonságának köszönhetően nem zavarja az átláthatóságot, szinte teljes mértéEnergiamegtakarítás ablakfóliázássalkben átengedi a természetes fényt. A magas fényáteresztő tulajdonság mellett alacsony visszatükröződés jellemzi, mely például kirakatok esetében jó beláthatóságot eredményez.

A nagy üvegrendszereknél a beltéri ablakfólia helyett a kültéri alkalmazás javasolt. A kültéri üvegfóliák a napsugárzást még azelőtt kiszűrik, hogy az az üvegfelületet elérné, így téve ezt az iparág leghatékonyabb megoldásává. Az ablak külső részére telepített fólia közvetlenül visszaveri a beérkező hőt, ezáltal megakadályozza az üvegfelület felmelegedését.

A kültéri fóliák felületén a karcmentes réteg mellett egy speciális, tapadás csökkentő réteg is található, mely nemcsak a szennyeződésektől óv, hanem a graffiti támadások ellen is hatékony védelmet nyújt. A speciális rétegnek köszönhetően a fólián nem tapadnak meg a szennyeződések, a festék és egyéb anyagok leperegnek róla. A kezelt felület könnyen tisztítható, így elkerülhető az üveg rongálás miatti cseréje, amely jóval többe is kerülhet, mint maga a fóliázás.

Kérjen árajánlatot ablakfóliázásra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Irányítószám (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

Kövessen minket Facebook oldalunkon