Paradox riasztórendszer

Paradox riasztórendszer | Paradox Riasztó | Riasztó

 

PARADOX a megbízható biztonsági rendszer

A kanadai PARADOX SECURITY SYSTEMS világszerte a riasztó rendszerek leginnovatívabb, kutató és fejlesztő cégeként ismert. Több 100 országba szállítja biztonságtechnikai rendszereit. Alapítása óta -1989- a biztonságtechnikai rendszerek gyártása területén a világ egyik vezető cégévé vált. Gyors növekedését és sikerét, élenjáró kutatásainak, fejlesztéseinek és nem utolsó sorban megbízhatóan működő biztonságtechnikai termékeinek köszönheti.

Paradox biztonságtechnikai eszközök minden szükséges minősítéssel rendelkeznek, így a hazai MABISZ minősítéssel is.

A PARADOX biztonsági rendszerek, lakások , vállalkozások, intézmények, pénzintézetek legmagasabb biztonsági követelményeinek is megfelelnek. Magyarországon a legismertebb és leggyakrabban alkalmazott technika.PARADOX termékek 3 év garanciával. A Power Biztonságtechnika Kft.  hosszú évek óta partnerünk a Paradox rendszerek megbízhatósági és garanciális feltételeinek biztosításában.

PARADOX biztonsági rendszer – digitális technika

A cég óriási termékpalettával rendelkezik. Így könnyedén oldható meg a csak néhány érzékelőt igénylő kislakások olcsó védelme, de nem jelentenek problémát a nagyobb ingatlanok, vállalkozások, bankok, a luxuslakások, közintézmények és más, professzionális védelmet igénylő objektumok sem. A DGP-EVO-központhoz max 254 modul csatlakoztatható, plug-and-play. 4 vezetékes kommunikációs BUS-on, 32 ajtón beléptetést tesz lehetővé olvasó modul alkalmazásával tűzjelzésre panelbe integrált elektronika teszi alkalmassá. 2048 esemény tárolására képes.

PARADOX riasztó rendszer 3 év garanciával

A PARADOX biztonsági rendszer érzékel és regisztrál mindent. A védett objektumba történő behatolást, az ajtók vagy ablakok nyitását, az üvegtörést, a tűz keletkezését, de még az illetéktelen behatoló mozgási útvonalát is. PARADOX biztonsági rendszer magas műszaki színvonalát, téves riasztás mentes megbízhatóságát legjobban hazai, valamint nemzetközi ismertsége is mutatja.

PARADOX biztonsági rendszer egyszerűtől a bonyolultig

A PARADOX biztonsági rendszer tartozéka számos érzékelő. Analóg és digitális, kültéri és beltéri mozgásérzékelők, nyitás és üvegtörés érzékelők, infrasorompók, kisállat tűrő,vezetékes és rádiós technológiával is. Így szinte nincs is olyan vagyonvédelmi feladat, melyet egy PARADOX biztonságtechnikával ne lehetne megoldani.Illeszthető hozzá még számos kiegészítő mint például,

Füstágyú, biometrikus vezérlő, hordozható vészhívók, övre tűzve, vagy karpánttal, okos-telefon alkalmazással.

A kombinált műszaki megoldásokkal és a digitális technológiával kiváló mozgásérzékelés és tökéletesen téves riasztás mentes biztonsági rendszer valósítható meg. A PARADOX biztonsági rendszer központja, a transzformátor, a szünetmentes működést biztosító akkumulátorok falon kívül, vagy süllyesztve a nyitásérzékelők diszkréten elrejtve kerülnek telepítésre.

Paradx riasztó

Az érzékelők elhelyezésekor figyelembe vesszük megrendelőink igényeit. Szem előtt tartva az épület adottságait és a szakmai szempontokat. PARADOX biztonsági rendszer elemei illeszkednek az enteriőrhöz, mind emellett tökéletes védelmet nyújtanak. A kültéri sziréna elhelyezésekor fontos szempont, hogy az illetéktelen behatoló számára megközelíthetetlen, ugyanakkor, már messziről jól látható legyen. Figyelmeztetve már a tippadót is, hogy, esélytelen a próbálkozás a behatolásra.

A teljes PARADOX biztonságtechnika szabotázs védetten kerül felszerelésre, amely kikapcsolt állapotban is riasztást indít el, ha bármely érzékelőt, a szirénát, vagy a központot, megbontják, megrongálják, vagy a vezetéket elvágják, így a létesítményben megforduló személyeknek nincs lehetőségük a PARADOX rendszer működésébe avatkozni. Minden PARADOX riasztó rendszer akkumulátoros szünetmentes tápegységgel kerül telepítésre, így a védelem, áramkimaradás esetén is biztosítva van

A Centrál-Kövi –Sec. Kft által telepített bármelyik PARADOX biztonsági rendszer lehetővé teszi a helyi szirénás riasztást, ügyfélnek SMS értesítést küld, és/vagy beszédhangon hangmodullal is, valamint a távfelügyeletet értesíti.

Kérjen árajánlatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Irányítószám (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

 

Kövessen minket Facebook oldalunkon